Gratis verzending vanaf € 50!

FAQ

Het kan wel eens gebeuren dat je vragen hebt voor, tijdens of na het bestellen bij ons. Geen probleem! In onze veelgestelde vragen is de kans groot dat je een antwoord vindt. Moest je toch geen antwoord vinden. Gooi dan even een pijltje naar king@gamlindarts.be!

Verzending

Nee, voorlopig voorzien we enkel levering bij jou thuis. Je mag ons natuurlijk altijd uitnodigen voor een wedstrijdje.

We verzenden je pakketje binnen 1 à 2 werkdagen. Na je bestelling ontvang je een verzendbevestiging van ons als je pakketje meegegeven is voor levering.

Indien er niemand thuis is op het moment van levering, zal je postbode een kaartje in je brievenbus steken waarmee je het pakje bij een postkantoor of postpunt in de buurt kan afhalen.

 

We verzenden elke weekdag. Bpost levert deze elke weekdag aan huis of aan een postpunt/postautomaat. Hou rekening met:

Als je volledige bestelling voorradig is én je voor 15u je bestelling plaatst via onze webshop, ontvang je jouw pakket in 95% van de verzendingen / onze ervaring de volgende werkdag.
Bestel je na 15u? Dan ontvang je jouw pakket binnen de twee werkdagen.

 

 

De verzendingskosten bij bestellingen boven €50 (België) en €100 (Nederland) zijn geheel GRATIS.

Bij een bestelling van minder dan €50 betaal je €5,95 voor pakjes in België en €7,95 voor pakjes in Nederland, ongeacht het gewicht.

Retour

Als je bij levering van je Gamlin pakket merkt dat er iets stuk is of je hebt het foute artikel ontvangen, neem je best binnen de 24 uur contact met ons op via e-mail (king@gamlindarts.be). Best stuur je ons ook even een foto door van het probleem. Na overleg kan je het pakje terugsturen en vervangen we het artikel.

Retourzendingen stuur je naar: Gamlin, Beverzakbroekweg 109, 3520 Zonhoven

Heb je je Gamlin bestelling ontvangen maar voldoet het product niet helemaal aan je verwachtingen? Neem dan binnen de 14 dagen na bezorging van je bestelling contact op met Gamlin.

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom krijgen we het artikel graag in ongebruikt en onbeschadigd terug in de originele verpakking. Geretourneerde artikelen die hier niet aan voldoen, zullen niet worden geaccepteerd en worden teruggestuurd. Bekijk je bestelling dus zorgvuldig, gooi de verpakking niet onmiddellijk weg en verwijder de labels niet tot je zeker bent van je stuk. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bekijken we het samen.

We vragen je de producten zelf terug te sturen voor retour. Pak het product in en stuur deze via een bpost punt of pakjesautomaat bij jou in de buurt of via één van onze winkels naar ons.

Je kan hier zo’n label afdrukken

Betalen

Betalen kan uiteraard in goudmunten. Mocht je die niet op zak hebben dan kan het ook met Bancontact (kaart en app), kredietkaart (MasterCard/Visa), Paypal of iDEAL. Vind je dat er een betalingsmogelijkheid ontbreekt? Geef ons een seintje.

Lucky you, een kortingscode!

Wanneer je een kortingcode hebt dan kan je deze invullen in je winkelmandje. De korting wordt automatisch verrekend. Er kan maar 1 kortingscode tegelijk gebruikt worden.